Адреса: вул. Черкаська, 26, с. Петропавлівська Борщагівка, Києво-Святошинський р-н

Shopping Cart My Cart 0 items 0,00 грн

 x 

Кошик порожній

Мертва чи жива вода: що ми вживаємо щодня?

Поняття "мертва" чи "жива" вода прийшли до нас з казок. У сучасному українському місті мертвою водою можна назвати, наприклад, водопровідну воду. За походженням це річкова або озерна вода, яку очистили промисловим способом на водоочисних спорудах. Далі до підготовленої води додали неймовірну кількість хлору та подібних санітарних домішок для того, щоб попередити забруднення підготовленої рідини при проходженні через старі та брудні комунікації та труби до Вашої квартири. Таким чином, вода, що тече з-під Вашого крану, стає непитною, але придатною для технічних потреб.

З іншого боку, живу воду, наприклад, видобувають з глибокої артезіанської свердловини якомога далі від міст та промислових об'єктів чи транспорту, а екологічно чистому середовищі за дотримання усіх санітарних та технологічних норм.

Якщо воду добувають глибше, ніж 150 м, вона проходить природне очищення і, як правило, не потребує доочищення в промислових умовах. Таку природну воду з бювету розвивають по пляшках безпосередньо на місці добування.

Якщо артезіанська свердловина не така глибока, або немає можливості розфасувати видобутий продукт без доочищення до прийнятних фізіологічних та санітарних норм, така вода повинна проходити багатоступеневий процес підготовки та подальшу мінералізацію для того, щоб стати питною, смачною та придатною для щоденного вжитку.

Якщо ви обрали чесного постачальника води в Києві та Київській області, який беззастережно дотримується усіх технологічних стандартів при видобуванні, очищенні, виконуючи пом'якшення чи мінералізацію питної води без додавання консерванту, Ви знайшли сучасне джерело живої води в мегаполісі.
На що звернути увагу при виборі якісного постачальника?

Ось 3 поради, на що звернути увагу при виборі доставки якісної питної води в Києві та Київській області.



По-перше, у інформації від виробника на його офіційному сайті повинні міститися наступні відомості:
 - Де знаходиться артезіанська свердловина та місце виробництва продукту.
 - Опис технології очищення та доочищення.
 - Мінералізація води, які саме мінерали, мікро- та макроелементи присутні у пляшці, цифри фізіологічної норми.
 - Чи придатна вода для щоденного вжитку або її рекомендують вживати лише з лікувально-профілактичною метою.

По-друге, як показує практика, українські постачальники води або самостійно видобувають та підготовують воду до стану та якості питної, або просто доочищують воду з центрального водогону та розливають її по пляшках та доставляють клієнтам. Якщо на етикетці не міститься чітких відомостей про походження води, вказаних вище, або є помітка про очищення води з центрального водогону, необхідно гарно поміркувати, чи підійде вам такий продукт для щоденного вжитку.

Subcribe email

Ut enim ad minim venam, quis nostrud exercitation.

Фирма «Аква Деливери» успешно работает на рынке доставки качественной и вкусной питьевой воды, а также продажи необходимого оборудования для розлива по Киеву и Киевской области.

АДРЕСА:   вул. Черкаська, 26, с. Петропавлівська Борщагівка, Києво-Святошинський р-н  

ТЕЛЕФОНИ.:   (044) 337-03-10 / (067) 337-03-10 / (095) 337-03-10 / (093) 337-03-10 viberwhatsapp

EMAIL: ridnedjerelo@gmail.com

ЗАМОВЛЕННЯ ВОДИ: 
Пон. - Нед. / 8:00 до 20:00

    Search